HDP Genel Merkez binası taşınıyor
HDP, Ankara'daki Genel Merkez binasını taşıma kararı aldı.

Taşınma öncesinde HDP Eş Genel Başkanları Figen Yüksekdağ ve Selahattin Demirtaş, genel merkez civarındaki evlere ve işyerlerine mektup gönderdi.
Mektupta, “Bir yıllık süreç içerisinde genel merkezimize yönelik birçok saldırı gerçekleşti. Bu saldırıların bizleri mağdur ettiği kadar siz değerli komşularımıza da rahatsızlık verdiğinin farkındayız. Bu saldırılar sonrası gerek genel merkezimizin gerekse sokağımızın güvenliği için güvenlik güçleri tarafından alınan önlemlerinin de gündelik hayatlarınızda belli kısıtlamalar yarattığını biliyoruz. Yaşanan tüm bu olumsuzluklardan dolayı siz değerli komşularımızdan özür diler, gösterdiğiniz sabır, anlayış ve destekten dolayı sizlere teşekkürü borç biliriz” denildi.
Her fırsatta vatandaşları sokağa çağıran HDP'nin komşularına yazdığı bu mektup 'HDP yine cici görünmeye çalıyor' yorumlarına neden oldu.

HDP'li vekilden skandal sözler
Figen Yüksekdağ'dan skandal açıklama
