Emine Nur Günay'dan Seçim Değerlendirmesi

Kesin olmayan seçim sonuçlarına göre AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, 1 Kasım genel seçimlerinin ardından yaptığı açıklamada, Eskişehir’i temsil edecek olan vekilleri tebrik etti.

Emine Nur Günay'dan Seçim Değerlendirmesi
Emine Nur Günay, vatandaşların desteği ile hem ülke hem de Eskişehir adına mutlu ve umutlu bir sabaha uyandıklarını kaydetti.

Günay, “Seçimler sonucunda şehrimizi temsilen vekil seçilen Sayın Bakanımız Nabi Avcı, Harun Karacan, Gaye Usluer, Utku Çakırözer ve Cemal Okan Yüksel’i tebrik ediyorum. Yine çok güzel, olaysız ve keyifli bir seçim süreci geçirdik. Bütün adaylarımız, parti kadrolarımız, basın mensuplarımız ve halkımız siyasi nezaketin güzel bir örneğini tüm Türkiye’ye göstermiş oldu. Hepsine teker teker teşekkür ederim. Aday gösterildiğim nisan ayından itibaren doğduğum, büyüdüğüm topraklarda sizlerle tekrar birlikte olduk. Adalarda gençlerimizle, tarlalarda çiftçilerimizle, fabrikalarda işçilerimizle, çeşitli toplantılarda sanayicimizle, caddelerde esnafımızla kısacası insanımızla olabildiğince buluşmaya, sorunlarını dinlemeye, teker teker ellerini sıkmaya çalıştım. Her şeyden önce samimiyetime güvendiğiniz, bana inandığınız ve desteklediğiniz için çok teşekkür ederim. Ben bugün yalnızca beni ve partimizi destekleyenlerin değil, bütün Eskişehir’in vekili olarak karşınızdayım. Sizlerle paylaştığım her projenin arkasındayım. Şehrin bütün dinamikleri ile Eskişehir için çalışmaktan, projelerimizi birer birer hayata geçirmekten büyük mutluluk duyacağım. Eskişehir’in ikinci atılım dönemi için hep birlikte özveriyle çalışacağız. Bana güvendiğiniz ve bu göreve layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA