Bozüyük'te Zafer Coşkusu

26’ıncı dönem milletvekilliği genel seçimlerinden zaferle çıkan AK Parti, tüm ülke genelinde olduğu gibi Bilecik’in Bozüyük ilçesinde de tarihi zaferini kutladı.

Bozüyük'te Zafer Coşkusu
Seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından Demirdöküm Fabrikası önünde toplanan yüzlerce araç, konvoy halinde sevinç gösterilerinde bulundu. Yenidoğan ve Yediler mahallelerinde konvoy yapıldığı sırada Milletvekili Halil Eldemir’in Cumhuriyet Meydanına ulaştığı haberinin gelmesi ile konvoya son verilerek Cumhuriyet Meydanına geçildi. Burada sloganlar eşliğinde meşaleler yakan ve havai fişekler atan binlerce partili, zaferin tadını doyasıya yaşadı. Cumhuriyet Meydanı’nda tekbir ve AK Parti sloganları yükseldi. Burada ilk olarak AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, İlçe Başkanı Mesut Çetin ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından partililere teşekkür konuşması yapıldı. Ardından Milletvekili ikinci sıra adayı Ramazan Kurtulmuş ve yeniden milletvekili seçilen Halil Eldemir coşkulu kalabalığa hitap etti. İl Başkanı Kadir Bayrak, konuşmasında, ”Bugün bize burada bu zafer duygusunu yaşatan Allah’a hamt ediyoruz. Bizim burada zaferimizi kutlamamızda emeği olan şehitlerimiz var. Sizlerden şehitlerimiz için birer Fatiha okumanızı istiyorum. Bugün sabaha kadar eğlenmekte hürsünüz. Ancak 2 Kasım sabahı omzumuzda ki yük 1 Kasım sabahından kat ve kat fazla olacaktır. Sevinirken de üzülürken de bize yakışan şekilde hareket edeceğiz” dedi.

İlçe Başkanı Mesut Çetin, 2 Kasım tarihinden itibaren yeni Türkiye yolunda büyük bir aşkla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Çetin, "Bugün kazanan Bozüyük, Bilecik olmuştur, demokrasimiz olmuştur. Yeni Türkiye olmuştur. Hepinize emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Şimdi zaferi kutlama zamanı ancak 2 Kasım sabahı omuzlarımızda büyük bir yük olacaktır. 2 Kasım’dan itibaren yeniden hizmet aşkıyla çalışmaya yeni Türkiye’yi inşa etmek için çalışacağız. Bundan sonraki seçimlerde inşallah Bozüyük’te yüzde 50’nin üzerinde oy alacağız. Bu süreçte çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin sağ olun var olun” diye konuştu.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ise, Milletvekili Halil Eldemir ile birlikte verilen emanet edilen oyları hizmete dönüştürmeye devam edeceklerini kaydetti.

Başkan Bakıcı, "Bugün Rabbimize ne kadar şükretsek azdır. 1 Kasım seçimlerinde vatandaşlarımız AK Parti’ye olan güvenini bir kez daha ortaya koymuş ve partimizi kısa bir teneffüs arasının ardından güçlü bir şekilde tek başına iktidar yapmıştır. Şimdi daha da güçlenerek Milletvekilimiz ile birlikte bize emanet ettiğiniz oyları hizmete dönüştürmeye devam edeceğiz. Her mahalleye mutlaka farklı bir projemiz olacaktır. Ancak şunu da söylemek lazım ki çok destek veren mahallemize çok proje uygulayacağımızı da belirtmek istiyorum. Bu başarıda emeği geçen herkesi tek tek tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sevgi gösterileri ve sloganların ardından dualar edildi ve tekbirler getirildikten sonra kalabalık dağıldı.
Kaynak: İHA