AK Parti Düzce'de Seçim Zaferini Kutladı

AK Partililer Düzce’de seçim zaferini Anıtpark’ta düzenlenen etkinlikle kutladı.

AK Parti Düzce'de Seçim Zaferini Kutladı
Partililer, ilde yüzde 70.18 oy oranı ile büyük çıkış yakalayan AK Parti’nin başarısını kutlamak için Anıtpark meydanında toplandı.

Binlerce kişinin katıldığı kutlamalarda konuşan İl Başkanı Hikmet Keskin zaferi kutlayarak, "13 yıldır olduğu gibi sahip çıktınız. AK Parti bir döneme bir kesime hitap eden bir parti değildir. Zaferimiz kutlu olsun. Milletin çocuklarının yanında oldunuz. Şundan emin olun ki barışa, adalete ve tüm dünya mazlumlarına ışık, düşmanlara korku saldınız. Bugün bir kez daha millet kazanmıştır, ülkemiz kazanmıştır. Sen ben yok. Türkiye var, millet var. 13 yıldır olduğu gibi çalışıp davamıza sahip çıktınız" dedi.

Keskin’in konuşması sırasında kalabalık gurup “Başkan bizi saraya götür” sloganı attılar. İl Başkanı Hikmet Keskin “İnşallah” diyerek gruba karşılık verdi.

AK Parti Düzce Milletvekili Faruk Özlü ise, “Düzce seninle gurur duyuyor” diye slogan atan gruba "Türkiye sizinle gurur duyuyor. Bu akşam çok mutluyuz. Düzce 4 defadır 3-0 yaptı. Aldığımız her oyun karşılığını tek tek vereceğiz. Açıkladığımız her projeyi yerine getireceğiz" diye konuştu.

AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan da, “11 defa sizin kapınıza geldik. ‘Muhtar bile olamaz dediler’ oy verdiniz. Düzce’ye AK Parti bayrağı diktiniz. 7 Haziran’da yapılan seçimlerde Türkiye’de 5. yaptınız. 1 Kasım’da tekrar geldik bize sahip çıktınız. Bundan sonra çok daha iyi işler olacak. İnşallah Düzce’de de çok daha iyi ve güzel işleri yerine getireceğiz” şeklinde konuştu.

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir de "Yeni Türkiye’nin mimarları burada. Yarın güneş daha aydınlık doğacak. 2023, 2071 mimarları olacağız. Büyüksün Düzce, büyüksün Türkiye" dedi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise "Çok büyük işler bizi bekliyor. Yeni Türkiye bizi bekliyor" diye konuştu.

Konuşmalar sonunda ise havai fişek gösterisi yapıldı. Alanı dolduranlar etkinliklerin ardından araçlarına binerek kent merkezinde konvoy yaptılar.

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, milletvekilleri ve belediye başkanları ile birlikte platformda özçekim yaparak bu anı ölümsüzleştirdi.
Kaynak: İHA