Hayırsever İşadamından Örnek Davranış
Genç İşadamı Köksal Ünal öncülüğünde başlatılan “Okuluma Sahip Çıkıyorum” projesi kapsamında Sincan Türkoğlu İlkokulu baştan ayağı yenilendi.

Ülkenin yarını olan gençlerin kendilerine sağlanan imkânlar ve yeni teknolojiler sayesinde Türkiye’yi daha ileriye götüreceğini kaydeden Solmaz, “Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bu çalışmaya katkı sunan çok değerli iş adamlarımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Hayırsever işadamı Köksal Ünal ise şunları kaydetti:
“Türkiye’nin aydınlığı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almasını sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Umarım okul müdürümüz, değerli öğretmenlerimiz ve girişimci arkadaşlarımızla hayata geçirdiğimiz bu proje örnek teşkil eder ve çocuklarımızın geleceği için yapılan çalışmaları hızlandırır.”
Projeye katkı sunan diğer işadamları Hasan Kartal, Yasin Demirel, Halit Kutlu, Nurettin Doğanay, ve Levent Yılmaz’ın da plaket aldığı törende konuşan Türkoğlu İlkokulu Müdürü Zafer Gül de herkes “eğitim şart” derken, iş eğitim kurumlarının şartlarını iyileştirmeye geldiğinde ortada kimseyi göremediklerini ifade etti.
Gül, “Biz, Sayın Köksal Ünal’ın öncülüğünde kıymetli işadamlarımızın katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz Okuluma Sahip Çıkıyorum projesi sayesinde bu düşünceleri hayata geçirdik. Kısa sürede hedeflediğimiz çizginin çok üstüne çıktık. Okulumuzun fiziki ortamını iyileştirmemizi sağlayan Köksal Ünal’a, projemize destek veren Sayın Adem Solmaz başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve değerli işadamlarımıza çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
