Engin Ardıç: Gülmeye doyamayanlara

Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç, köşesinde CHP ve MHP'nin kurultay sürecini kaleme aldı.

Engin Ardıç: Gülmeye doyamayanlara
Engin Ardıç: Gülmeye doyamayanlara
Sabah gazetesi köşe yazarı Engin Ardıç kaleme aldığı 'Meşe Odunu' yazısında, Devlet Bahçeli ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun partilerinin başında kalacağını söyledi.

İNCE, AKŞENER HİKAYE

İki liderin karşısına çıkan rakiplerin hikayeden olduğunu söyleyen, Ardıç 'Bahçeli 'daha iyisini yapmak için çalışmalarını titizlikle sürdürüyor'muş. Bahçeli'yi deviremeyecekler, Meral Akşener falan hikayedir. Gandhi Kemal parti içi iktidara geldiğinden beri dört genel sekreter, dört örgütten sorumlu başkan yardımcısı, dört de parti sözcüsü değiştirmiş. Değiştirdiği toplam başkan yardımcısı sayısı yetmişi buluyor. Muharrem falan hikayedir, Kılıçdaroğlu'nu da deviremeyecekler.' diye yazdı.

GÜLMEYE DOYAMAYANLARA

CHP milletvekillerinin konuşmalarını dalgaya alan Ardıç 'CHP'li Haluk Koç, Antalya zirvesinin 'Türkiye'nin yalnızlığının teyid edildiği bir toplantı' olduğunu söylüyor.

CHP'nin başkan adaylarından Umut Oran demiş ki, 'bir hafta sonra AKP'yi yerle bir edip CHP bayrağını yükseltecek olan olağanüstü ve kaçınılmaz kurultayın ilk adımı geçilmiş olacak!'

Oran aynı zamanda 'az kaldı yoldaşlar' da diyor.

Gülmeye doyamayanlara bir haber daha:

Bir CHP milletvekili (Musa Çam diye bir adam) demiş ki, 'Erdoğan kendini fiilen bir devlet başkanı ilan etti!'  ifadelerini kullandı.

'EN HIYAR CHP'Lİ'

Ardıç'ın kullandığı şu ifade ise dikkat çekiciydi;

'Bir de 'en hıyar CHP'li' seçimi yapılsa acaba kime oy verirler?'

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN


Engin Ardıç: Gülmeye doyamayanlaraEngin Ardıç: Ağababalarınız için hazırlık yapın