Magider'den CBÜ'ye Destek
Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Yükseköğrenim Vakfı yönetimi Manisa Girişimciler Derneği’ni (MAGİDER) ziyaret etti.

Aloğlu’nun ardından konuşan CBÜ Yükseköğrenim Vakfı Başkanı Rıza Akçalı, kaynakların son dönemlerde yeterli olmadığını belirtti.
Üniversite öğrencilerin bu vakıftan bir şeyler beklediğini ifade eden Akçalı, “40 bin üzerinde bir öğrencimiz var. Ne kadar öğrenciyle burs verirsek bizim için o kadar iyidir. Çünkü bu çocuklar bizim çocuklarımızdır. İhtiyaçlarını karşılamamız gerekiyor. Bu ihtiyaçları Manisalılara söyledik. Manisa Girişimciler Derneği, bizim yaklaşımımıza sıcak bir destek verdi. Her aya bize destek olacaklarını söylediler. Kendilerine bundan dolayı teşekkür ediyoruz. 500 lirayı, bin lirayı insanlar bir yemekte veriyor. Ama 500 lira bir öğrenci için 1 ay boyunca bir ışıktır. Eğer bu çocuklara yardım edemezsek bunun sorumluluğu hepimizin üzerindedir” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Aloğlu, maddi durumu kötü olan başarılı öğrencilere verilmek üzere 3 adet tablet bilgisayarı Başkan Akçalı’ya teslim etti.
