Fethiye'deki Büfe İhalelerinde Gerginlik

Fethiye Belediyesine ait büfelerin ihalesi belediye encümeninde yapılırken ihale salonunun dışında da zaman zaman tartışmalar yaşandı.

Fethiye'deki Büfe İhalelerinde Gerginlik
Fethiye Belediyesine ait kordon boyundaki ve çalış Plajındaki büfeler ile Üzümlü Mahallesindeki bazı taşınmazlar ihale ile kiraya verildi.

Fethiye Emniyet Müdürlüğü ve Belediye Zabıta görevlilerinin güvenlik önlemi aldığı ihalede 10 yıllığına 13 büfe ve işyerinin ihalesi sorunsuz geçti. Fethiye Belediye Başkan Vekili Alaaddin Yıldırım başkanlığındaki ihale komisyonunun gerçekleştirdiği ihale sırasında salon dışında zaman zaman tartışmalar yapıldı. Büfe ve işyerlerinin mevcut işletmecileriyle bu işyerlerine yeni talip olanlar arasında geçen tartışmalar büyümeden önlendi. Yaklaşık 3 saat süren ihale sırasında mevcut işyerlerini ihale sonucu kaybedenler büyük üzüntü yaşadı.

İhale Komisyonu Başkanı Alaaddin Yıldırım 13 işyerinin ihalesinin yapıldığını sadece Tuvalet ihalesine talipli çıkmadığını, aylık 2 bin 100 TL ile 3 bin 600 TL arasında büfe ve iş yerlerinin kiraya verildiğini söyledi.

Kaynak: İHA