Can Dündar, Türkiye'yi yine Avrupa'ya şikayet etti

Her fırsatta Türkiye'yi özellikle Batı ülkelerine şikayet etmeye çalışan Can Dündar, Sınır Tanımayan Gazeteciler Örgütü'nün ödül töreninde yine benzer bir harekete imza attı.

Can Dündar, Türkiye'yi yine Avrupa'ya şikayet etti
Can Dündar, Türkiye'yi yine Avrupa'ya şikayet etti
İşte Can Dündar'ın o sözleri:

“Sözlerime Fransa'daki son katliamdan sonra doğan acıyı yürekten paylaştığımızı belirterek başlamak istiyorum. Türkiye'de Ankara'da da benzer bir saldırı yapıldı. Gözyaşlarının rengi yoktur. O yüzden biz hem Ankara'da hem Paris'te yitirdiğimiz evlatlarımıza aynı gözyaşlarını döküyoruz. Ödül haberini aldığımda sokağımızda TOMA bekliyordu. Türkiye'de böyle bir ortam var. Yönettiğim Cumhuriyet gazetesi de bugüne kadar suçları sadece gerçekleri yazmak olan dört mensubunu saldırlarda kaybetmiş bir gazete. Biz onların öldürüldüğünün haberinin verildiği büyütülmüş gazete kopyalarının altından geçerek giriyoruz. Dolayısıyla güne öldürülen, tutuklanan gazeteci arkadaşlarımızı anarak başlıyoruz.''

Can Dündar, Türkiye'yi yine Avrupa'ya şikayet ettiCuhmuriyet'ten bir ihanet haberi daha Can Dündar, Türkiye'yi yine Avrupa'ya şikayet ettiCan Dündar'dan provokatif tweet!