Bağcılar'da Cinayet

Bağcılar'da bir kişinin bıçaklanarak öldürülmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan 9 kişiden biri tutuklandı.

İddiaya göre, Hakan T. (22) baldızıyla nişanlı olan Hamdi Ş.'nin (33) baldızıyla evlenmesine karşı çıktı. Hamdi Ş., arkadaşları M.Ç., S.Y., H.Y. ve Ü.T. ile birlikte 3 ayrı otomobille Hakan T.'nin evine gitti. Burada Hakan T. ve arkadaşlarıyla Hamdi Ş. ve arkadaşları arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Hamdi Ş. arkadaşlarıyla birlikte olay yerinden uzaklaştı. Hamdi Ş., kısa süre sonra bıçaklandığını fark etmesi üzerine durumu arkadaşlarına bildirdi.

Önce Bağcılar'daki özel bir hastaneye, buradan da Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Hamdi Ş., müdahaleye karşın yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, H.T. (22), H.T. (59), H.T. (34), M.Ç. (22), S.Y. (20), H.Y. (30), Ü.T. (24), S.T. (21) ve E.A'yı (25) gözaltına aldı.

Şüphelilerden 6'sı savcılık talimatıyla serbest bırakılırken emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.T. ve E.A. da serbest bırakıldı, Hakan T. tutuklandı.

Kaynak: AA