Tügva'dan Genç'e Ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Canik Belediye Başkanı Osman Genç’i makamında ziyaret etti.

Tügva'dan Genç'e Ziyaret
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette TÜGVA İl Temsilcisi Durmuşoğlu, vakfın çalışmaları hakkında bilgi verirken, Başkan Genç, belediye olarak gençliğe önem verdiklerini belirterek, en büyük yatırımları gençliğe yani geleceğe yaptıklarını söyledi.



“GENÇLİK İÇİN BÜYÜK YATIRIMLAR”

Gençlik için eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarında önemli yatırımlar yaptıklarına işaret eden Başkan Genç, "Gençlik için hazırladığımız Hayatın Renkleri Geleceğin Aydınlık Gençleri adlı projemizle Sayın Cumhurbaşkanımızdan Başbakanlığı döneminde ödül aldık. Yine gençlerimiz için eğitime 35 milyon liralık yatırım yaptık. Gençlerimize yönelik kültür ve spor tesisleri yaptık. Türkiye’de ilk kez Akademik Belediyecilik Birimi ve Proje Geliştirme Birimi kurduk. Kariyer Merkezi, Gençlik Merkezi gibi gençlerimizin kendilerini geliştireceği merkezler yaptık" dedi.

PROJE GELİŞTİRME BİRİMİ

Türkiye’nin arkasındaki en büyük gücün gençlik olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Gençlerimizi bilgiyle ne kadar iyi donatırsak geleceğimiz o kadar sağlam olur. Çünkü 21. yüzyılda en değerli şey bilgidir. Bu nedenle bizler yeni nesli inşa ederken, dünyayı okuyan, bilgili, donanımlı bir gençliğin yanı sıra milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik hedefliyoruz. Bu doğrultuda Canik Belediyesi olarak gençlerimizin fikirlerine, projelerine önem veriyoruz. Proje Geliştirme Birimimizin kapısı gençlerimize her zaman açık" diye konuştu.

TÜGVA’NIN HEDEFİ

Gençlere verdiği önem nedeniyle Başkan Osman Genç’e teşekkür eden TÜGAV İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu da, TÜGVA’nın hedefinin geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, çalışkan, iyi ahlaklı bir gençlik için çalışmak olduğunu söyledi.

Ziyaretin sonunda Başkan Osman Genç, TÜGVA İl yöneticilerine Belediye Hizmet Binası’nı gezdirirken, Durmuşoğlu’na üç boyutlu tablo hediye etti. Durmuşoğlu da, Başkan Genç’e tablo verdi.
Kaynak: İHA