Kagik'ten Davraz Tanıtımına Destek
Isparta Kadın Girişimciler Kurulu (KAGİK) başkanı Gözde Çağlar, Davraz’ın tanıtımı için yaptırılan kartpostalları Türkiye’deki tüm Kadın Girişimciler Kurulu başkanlarına gönderecek.

Yeni yıl mesajı ile birlikte gönderilecek kartpostallar sayesinde Davraz’ın tanıtımına önemli bir katkı sunulacağına inandığını belirten Çağlar, "Davraz, Türkiye’nin önemli bir kış turizm merkezi. Kendim de turizm alanında çalışmış birisi olarak Davraz’ın yeri ve önemini çok iyi biliyorum. Türkiye’de pek çok kişi henüz Davraz’ı bilmiyor. Bu kartpostallar sayesinde Davraz daha çok tanıtılacak ve önemli bir farkındalık oluşturulacaktır. Turizm Derneği’ni bu çalışmasından ötürü kutluyorum" dedi.
Isparta Turizm Derneği Başkanı Fevzi Özdemir de başlatılan kampanyaya her kesimden destek gelmesinden mutlu olduklarını söyledi.
10 bin hedefi ile çıkılan yolda daha fazla bir kartpostal sayısına ulaşacaklarını ümit ettiğini belirten Özdemir, KAGİK Başkanı Çağlar’a duyarlılığından ötürü teşekkür etti.
Öte yandan Davraz Kayak Merkezi’nde hizmet veren Sirene Davraz Otel’in Genel Koordinatörü Bekir Akkaş da tanıtıma destek amacıyla 500 adet Davraz kartpostalı satın aldı.
