Hepsiburada.Com'a 3 Farklı Araştırmada Birincilik

İSTANBUL - Hepsiburada.com, "İnternet reklamları en başarılı bulunan", "en düzenli online alışveriş yapılan" ve "en cool online alışveriş sitesi" seçildi.

Hepsiburada.com açıklamasına göre, e-ticaret platformu, Digital Age ve Marketing Türkiye dergilerinin üç farklı araştırmasında birinci sırada yer aldı. Hepsiburada.com, bu araştırmalarda "İnternet reklamları en başarılı bulunan", "en düzenli online alışveriş yapılan" ve "en cool online alışveriş sitesi" olarak belirlendi.

Platform, Digital Age dergisinin pazarlama ajansı ve araştırma şirketi FikriMühim ile hazırladığı, İnternet kullanıcılarının İnternet reklamları konusundaki görüşlerini içeren araştırmada reklamları en başarılı bulunan e-ticaret sitesi oldu. "Her Şey Ayağına Gelsin" reklamlarının yanı sıra önemli günler ve dönemler için kurgulanan İnternet reklamları, hepsiburada.com'u 1. sıraya taşıdı.

Aynı dönemde yayımlanan bir başka araştırma da hepsiburada.com'un, müşteri memnuniyetine yönelik çalışmalarının olumlu sonuçlarını gözler önüne serdi. Hepsiburada.com, Digital Age dergisinde yayınlanan ve FikriMühim'in WebLoyalty firması için yaptığı "nakit geri ödeme sistemleri" araştırmasında yüzde 40'lık oranla internet kullanıcılarının en düzenli online alışveriş yaptıkları e-ticaret platformu oldu.

Marketing Türkiye dergisinin, araştırma şirketi Roamler Türkiye'ye yaptırdığı "en cool markalar" çalışmasının sonuçları da yayımlandı. Hepsiburada.com, 18-24 yaş aralığındaki 900 gencin katıldığı bu araştırmada gençler tarafından "en cool online alışveriş sitesi" seçildi.

Kaynak: AA