Kumluca'da 2016 Yılı Çalışma Programı Belirlendi

ANTALYA - Kumluca Belediyesi'nde mahalle muhtarları ile gerçekleştirilen toplantıda, 2016 yılında yapılacak çalışmalar planlandı.

Kumluca Belediyesi konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Belediye başkan yardımcıları Mustafa Songur ve Ramazan Çataltepe ile, Fen İşleri Müdürü Müsamettin Öner ve Strateji Geliştirme Müdürü Tamer Aksu katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Hüsamettin Çetinkaya, belediye olarak 2016 yılında yapmaları gereken çalışmaları önceden tespit edebilmek, belirlenen program dahilinde işlerin daha hızlı ve etkin yapılabilmesi için planlama yapabilmek adına böyle bir toplantı düzenlediklerini söyledi.

Mahalle muhtarlarından ani gelişen plansız durumlar dışında, yapılması önceden belli olan hizmetleri yazılı olarak belirtmelerini isteyen Çetinkaya, "Yapacağımız bu çalışma, hangi mahalleye ne hizmet yapacağımızı, yapacağımız hizmetlerle ilgili neye ihtiyacımız olduğunu önceden görmemiziz ve hazırlıklı olmamızı sağlayacak. Sizlerin ve bizim tespitlerimizi değerlendirerek aciliyet ve imkanlar dahilinde çalışmalarımız planlayacağız. Bunun sonucunda daha etkin ve hızlı hizmetlerimizi üreteceğimizi düşünüyorum" dedi.

Belediye ekiplerinin şu anda mahallelerde öncelikle olarak kanal ve dere temizliği ile yol onarım ve bakım hizmetlerini sürdürdüğünü kaydeden Çetinkaya, acil yapılması gereken çalışmaları da, etkin bir şekilde yapmaya çalışacaklarını bildirdi.

Kaynak: AA