Köşk, Projeler İlçesi Olmaya Devam Edecek

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, yaz ayları öncesi mahallelere yaptığı ziyaretlerde tespit edilen ve yapma sözü verdiği projeleri tek tek hayata geçiriyor.

Köşk, Projeler İlçesi Olmaya Devam Edecek
Yakın zamanda Mezeköy, Uzundere, Gökkiriş, Yavuzköy, Çiftlik mahallelerini ziyaret eden Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, bu gün Beyköy Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek hem cumalaştı hem de Beyköy Mahallesi için çalışma programını belirledi.

Beyköy Mahallesi için tüm yapılacakları tespit edeceklerini ve tek tek çözüme kavuşturacaklarını ifade eden Kılınç, “Mahallelerimizin öncelikli ihtiyaçlarını kısa zamanda çözüme kavuşturmak için mahalle muhtarımız, mahalle sakimlerimiz ile birlikte istişareler yaparak ona göre çözümler üretmek için çalışıyoruz.”dedi.

“BEYKÖY MAHALLESİ BİZİM EVİMİZ, ÇOCUKALR GELECEĞİMİZ”

Beyköy Mahallesi esnafını ziyaret eden ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kılınç hoş sohbetin ardından Beyköy Mahallesi sokaklarını tek tek dolaşarak yapılacak olan yol ve parke taşı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Beyköy Mahallesi ziyaretlerinde sıcak samimiyet ve çocuklarla bir araya gelen Kılınç, çocuklarımız bizim geleceğimiz, en büyük hazinemiz. Onların gelecek hayatları için çalışmak, çalışmak durmadan çalışmak bilinci ile tüm çalışmalarımızı ömensiyor ve onları çok seviyoruz dedi.

Başkan Kılınç, etrafını saran çocukları tek tek kucaklayarak onlara oyuncak dağıttı.

“KÖŞK ÇAYININ ISLAH SORUNU BİTECEK.”

Beyköy Mahallesi ziyaretinden sonra Köşk Çayı Islahı Projesinde çalışması için çalışma sahasını ziyaret eden Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, işçilerle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Kılınç, “Sayın Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu’nun desteği ile projemizi ilçemiz sınırları içinde Köşkümüzü muhafaza edecek şekilde 1.687 m istinat duvarını inşa edeceğiz. Bu çalışmanın hemen ardından projemizin ikinci etabı olan ilçemiz için ‘Mesire Alanı Projesi’ çalışmasına başlayarak ilçemiz vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirebilecekleri bir mesire alanı ile huzur ve dinlenmeyi Köşklülerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA