Keçiören Parklarıyla Güzel

Keçiören Belediyesi, Keçiörenli’lerin nefes alacağı yeşil alanların çoğalması, çocukların neşeyle oynaması ve herkesin açık havada sporunu yapması için park sayısını artırmaya devam ediyor.

Keçiören Parklarıyla Güzel
Keçiörenli’nin vakit geçireceği alanların daha modern ve nitelikli olması için park revizelerine devam eden Keçiören Belediyesi, Aşağı Eğlence Mahallesi Kanuni Parkı’ndaki çalışmalarını sürdürüyor. Toplam 12 bin 284 metrekare alana kurulu parkta çocuk oyun seti, fitness aleti, sentetik çim halı, kauçuk kaplaması, tel örgü, kamelya, bank, masa, şelale ve havuz ekipmanları, çocuk oyun grubu elemanları, teknik detaylar ile bitkisel peyzajların yapımı devam ediyor. Ayrıca parka engellilerin de rahatlıkla kullanabileceği bir oyun seti kurulacak.

Keçiören Belediyesi park sayısını artırarak daha yeşil bir Keçiören hedefine doğru ilerlerken, iki yeni parkı daha Keçiören’e kazandırmak için kolları sıvadı. 12 bin 200 metrekare alana kurulu Yayla Mahallesi Sinan Özkan Parkı ile 5 bin 525 metrekare alana kurulu Esertepe Mahallesi Kadir Akgün Parkı’nda çalışmalar sürüyor. Spor alanları, çocuk oyun alanları, oturma grupları ve peyzaj çalışması ile Keçiören’in güzelliğine güzellik katacak parklarda çalışmalar hızla devam ediyor. Engelsiz bir Keçiören için özellikle engellilerin tüm parklardan yararlanabilmesi amaçlanıyor ve tüm parklar bu anlayış doğrultusunda planlanıyor.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, park sayısının artırılmasına ilişkin, "Parklarımızı genç, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını göz önüne alarak inşa ediyoruz. Çocuklarımız için oyun alanları, gençlerimiz için spor alanları, yaşlılarımız için de dinlenme alanları yaparken engelli vatandaşlarımızı da unutmuyoruz" dedi.

Kaynak: İHA