Deprem Simülasyon Tırı Tekirdağ'ın İlçelerinde
Vatandaşları ve öğrencileri deprem konusunda bilgilendirmek amacıyla Tekirdağ’a gelen Deprem Simülasyon TIR’ı, ilçelerde faaliyetlerine devam ediyor.

Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Sevim Avcı Yener, Deprem Simülasyon TIR’ını ziyaret etti. Tekirdağ’ın 1. derece deprem bölgesinde olduğunu belirten Yener, "Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bu gerçek doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Deprem simülasyon TIR’ı ile de vatandaşlarımıza hem deprem gerçeğini hatırlatmayı hem de deprem anında ve sonrasında nasıl davranılması gerektiği konusunda bilgilendirmeyi amaçlıyoruz" dedi.
Kapaklı ve Saray’da faaliyette bulunan Deprem Simülasyon TIR’ı 11 Kasım’da Ergene, 12 Kasım’da Hayrabolu, 13 Kasım’da Marmara Ereğlisi’nde eğitimlerine devam edecek.
