Liselilere Tablet Dağıtıldı

ANTALYA - Fatih Projesi kapsamında Kumluca Gül-Çetin Kaur Lisesi öğrencilerine düzenlenen törenle tablet dağıtıldı.

Kumluca Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen tablet dağıtım törenine, Kaymakam Polat Kara, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Uğur Acar, AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, bu yıl öncelikli olarak lise öğrencileri olmak üzere ilçe genelindeki okullara planlanan şekilde tablet dağıtımlarının süreceğini söyledi.

Daha önce ilçede yaklaşık 400 öğrenciye tabletin dağıtıldığını hatırlatan Girgin, "2015-2016 eğitim öğretim yılında planlanan şekilde ilçemiz geleninde yaklaşık bin öğrencimize tabletlerini teslim edeceğiz. Şuanda okullarımızda tabletlerle entegreli, etkileşimli tahtaların montajı devam ediyor. Tablet dağıtımında Anadolu ve Fen Liseleri 10 ve 11. sınıflarına dağıtılıyor" dedi.

Konuşmanın ardından Kaymakam Polat Kara, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve protokol üyeleri tarafından öğrencilere tabletlerinin dağıtımı gerçekleştirildi.

Kaynak: AA