Agc'ye Ziyaretçi Akını

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilen Mevlüt Yeni ve yönetimini tebrik ziyaretleri sürüyor. İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Başkan Yeni’yi tebrik ederek, başarı dileklerinde bulundu.

Agc'ye Ziyaretçi Akını
Öğleden sonra yoğun bir ziyaretçi trafiğine sahne olan Cemiyet’in Kaleiçi’ndeki merkezinde tebrikleri kabul eden Mevlüt Yeni, ilk olarak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay’ı ağırladı. Yeni’yi tebrik eden Gülay, Cemiyetin Kaleiçi’ndeki merkezinin gazetecilerin kullanımına sunulması sırasında kurdukları sıkı bağın eksilmeden devam ettiğine dikkat çekerek, her fırsatta karşılıklı işbirliği içinde olduklarını söyledi.

Antalya’da eğitim çıtasının yükseltilmesinde basının da önemli görevleri bulunduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Gülay, basınına bilgi aktarılması konusunda her zaman yapıcı bir işbirliği içinde olduklarını kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yeni, günün anısına Gülay’ın takdim ettiği “Geçmişten Bugüne Antalya’nın Eğitimi” adlı kitap hediyesi için de teşekkür etti.

Yeni’ye komşu ziyareti

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay’ın ardından Başkan Mevlüt Yeni, Antalya Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü İlkay Günal ve beraberindeki Müdür Yardımcılarını kabul etti. Aynı zamanda Cemiyetin Kaleiçi’ndeki hizmet binasının bulunduğu bahçe komşusu olan Enstitü Müdürü Günal, Yeni’yi tekrar başkanlığa seçilmesinden dolayı tebrik etti. Yanlarında getirdikleri kendi imalatları olan yaş pastadan da ikram eden Müdür Günal ‘ın bu jestine teşekkür eden Başkan Yeni, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Kaynak: İHA