Antalya'da İlk Oylar Kullanıldı

Antalya’da ilk oylar kullanıldı. İlk oy kullanımı öncesi seçim sandıkları sandık görevlilerince mühürlendi. Oy pusuları sayıldı zarflar mühürlendi. Tüm hazırlıkların yapılmasının ardından saat 08:00’de ilk seçmen içeriye alındı. İlk oylarını kullanan vatandaşlar seçimin Türkiye için hayırlı uğurlu olmasını diledi. Emekli nüfusun fazla bulunduğu Barbaros Ortaokulunda seçmen sabahın ilk saatlerinde seçime yoğun ilgi gösterdi. Yaşlılar özellikle kendileri için zemin katta oluşturulan sandık önünde kuyruk oluşturdu.

Antalya'da İlk Oylar Kullanıldı
Oyunu kullanan Güliz Savran, seçimin herkes için hayırlı olmasını dileyerek, “Ülkemiz için hayırlı olsun. Çocuklarımız, torunlarımız için huzur istiyoruz. Çok istediğimiz şey var. Herkesin sabah saatinde koşa koşa sandığa gittiğini gördüm. Vatandaşımız oyunu kullanması gerektiğinin farkında” dedi.

Oyunu kullanan Nimet Altın, seçimin ardından pek fazla bir şeyin değişmeyeceğini belirterek, “Barış içinde Türkiye istiyorum. Açılım istemiyorum. Ekonomik bağımsızlık istiyorum. Ülkemizin ilelebet yaşamasını istiyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA