AK Partililer Zaferi Kutladı

AK Parti’nin ülke genelinde tek başına iktidarı yakalamasının ardından Muğla’da büyük bir sevinç yumağı oluştu. AK Parti İl binası önünde başlayan kutlamalar, Cumhuriyet Meydanında ve ardından sınırsızlık Meydanında devam etti.

AK Partililer Zaferi Kutladı
Parti İl binası önünden toplanan kalabalık, ardından Cumhuriyet Meydanına yaya olarak yürüdü. AK Parti İl başkanı İhsan Küreci, 2. Sıra adayı ve Milletvekili seçilen Nihat Öztürk, Menteşe İlçe Başkanı Erdoğan Ünal, Kadın Kolları ve Gençlik kolları İl Başkanlarının katıldığı kutlama törenlerinde partililer zaferi davul-zurna eşliğinde kutladı.

AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci seçim sonuçlarını partilileri ile birlikte Cumhuriyet Meydanında değerlendirdi. Küreci yaptığı açıklamada, “Allah hepinizden razı olsun. Bu başarı sizlerin başarısı. Seçim süresince bizleri yalnız bırakmayan gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza, ilçe teşkilatlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve Ak Parti sevdalılarına teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti 2. sıra Milletvekili adayı Nihat Öztürk ise “Emeğinize, bileğinize, yüreğinize sağlık. Bu akşam hem AK Parti, hem Muğla, hem de Türkiye kazandı. Bu akşam bizimle beraber tüm dünyadaki Müslümanlar da sesindi. Bu akşam Nihat Öztürk Milletvekili olmadı. Bu akşam tüm teşkilatımdaki arkadaşlarım milletvekili oldu. Tüm şehitlerimiz bu gece rahat uyuyacaklar inşallah. Allah’ın izniyle bizler sırtımızdaki ter kurumadan çalışmaya devam edeceğiz. Recep Tayyip Erdoğan’ı düşürmeye çalışanlar, Recep Tayyip Erdoğan’dan hesap sormaya çalışanlar bu akşam kaybetmiştir. Bu akşam kardeşlik kazanmıştır, bu akşam barış kazanmıştır. İnşallah hizmet kervanı durmadan yol alacak” dedi.

Konuşmaların ardından Sınırsızlık Meydanına geçen AK Partililer, burada davul-zurna eşliğinde kutlamaları sürdürdü.
Kaynak: İHA