AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün Oyunu Kullandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili adayı Ayhan Sefer Üstün oyunu eşi ve çocuklarıyla birlikte kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün Oyunu Kullandı
AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Adayı Ayhan Sefer Üstün, Eşi Nuray Üstün ve kızları Sümeyye ve Şeymanur Üstün ile birlikte Cengiz Topel İlkokulu 1223 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Milletvekili adayı Üstün oy kullanma işlemi sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gibi vatandaşlık hakkımızı, vatandaşlık görevi çerçevesinde geldik oyumuzu kullandık. Vatana, millete ve ülkemize hayırlı olsun. Türkiye güçlü bir ülke ve büyük bir ülke. Ama demokrasisiyle daha da güçlü olan bir ülke. Etrafında bir ateş çemberi olduğu halde güçlü bir yapısı, ekonomisi, silahlı kuvvetleri var. Bunları taçlandıran da demokratik sistemidir. Bu demokratik sistemimize gözümüz gibi sahip çıkmamız lazım. Türkiye 7 Haziran’da bir seçim yaptı. Ama istikrarını yakalayamadı. Şimdi bu seçim istikrar aradığımız bir seçim olacak. 5 ay içerisinde Türkiye ikinci seçimini gerçekleştiriyor. Bu topraklarda ikinci seçimi yapılmış olması dahi son derece anlamlı, son derece değerli bir uygulama. Bu uygulama ile birlikte 1 Kasım akşamı istikrara kavuşan bir demokrasi, istikrara kavuşan bir ülke profilinin yapısının ortaya çıkmasını arzu ediyoruz. Çünkü Türkiye istikrarlı zamanlarda kalkınmasını sürdürmüş, güçlü hükümetlerle büyümüş, bunu tesis edecek bir sonuç alınmasını hep birlikte arzu ediyoruz. Seçimlerin Türkiye’ye hayırlar getirmesini diliyorum. Centilmence bir yarış oldu. Sakarya’da da bir güzel bir propaganda seçimi geçirdik. Hem teşkilatımıza hem diğer partilerimize demokrasimize katkı verdikleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA