Elitaş, 27 Mayıs Caddesi'nde

AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Mustafa Elitaş, seçim çalışmaları kapsamında, Melikgazi bölgesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Elitaş, 27 Mayıs Caddesi'nde
AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu ve Melikgazi ilçe teşkilatı ile birlikte, seçim çalışmaları kapsamında, 27 Mayıs, Bankalar ve Millet caddesinde bulunan esnafları ziyaret ederek, 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

Halkın ve esnafların yoğun ilgisi ile karşılaşan Elitaş, yapılan esnaf ziyaretleri hakkında açıklamalarda bulundu. Melikgazi ilçe başkanı ve teşkilat mensupları ile Melikgazi bölgesindeki esnafları ziyaret ettiklerini belirten Elitaş, "Kaleönü, Cumhuriyet mahallesi, Bankalar, 27 Mayıs ile Vatan ve Millet caddesi arasında bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. Tüm esnaflarımızdan ve vatandaşlarımızdan bizlere ve partimize karşı ilgi ve alaka çok güzel. 7 Haziran seçimlerinden sonra partimize karşı olağanüstü bir şekilde yönelme var. Bizlere ve partimize karşı çok büyük ilgi ve alaka gösteren tüm hemşerilerimize ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu da, Ak Parti sevdasının hiç bir zaman bitmeyeceğine dikkat çekerek, "Bizdeki ve vatandaşlarımızdaki AK Parti sevdası büyük. Tüm parti teşkilatlarımız ve milletvekili adaylarımızla birlikte, 1 Kasım seçimleri için durmadan gece, gündüz çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Tek isteğimiz ilk gün ki gibi aşkla hep birlikte, bu yola hızla devam etmek istiyoruz. Bu konuda emeğini esirgemeyen, tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Halkımızın da göstermiş olduğu teveccühten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. İlk gün ki aşkla durmak yok, yola devam diyoruz" ifadelerine yer verdi.

Elitaş, esnaf ziyaretlerinde fırsat buldukça, vatandaşlarla çay içip, sohbet etti.
Kaynak: İHA