AK Partili Resul Kurt Kapı Kapı Dolaşıp, Vatandaştan Destek İstedi

AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Resul Kurt, Bahçelievler’de kapı kapı dolaşıp, AK Parti’ye destek istedi. AK Partili Kurt, “Herkes istikrarın tekrar gelebilmesi için sevsin ya da sevmesin AK Parti’ye oy verme noktasında bir duruş sergiliyor” dedi.

AK Partili Resul Kurt Kapı Kapı Dolaşıp, Vatandaştan Destek İstedi
AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Resul Kurt, Bahçelievler Çobançeşme Mahallesi’nde tek tek evlere giderek, AK Parti’ye destek istedi. Vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Resul Kurt, basın mensuplarının sorularını cevapladı.

AK Partili Resul Kurt, vatandaşın 7 Haziran’dan sonra daha sağduyulu bir yaklaşım gösterdiğini söyleyerek, “Son derece olumlu tepkiler alıyoruz. İnşallah 1 Kasım seçimleri sağduyunun galip geleceği, istikrarın galip geleceği bir seçim olur” dedi.

AK Parti’nin seçim beyannamesini de değerlendiren Kurt, “Bu seçimde ekonomik açılımların önemli olduğunu görüyoruz. Asgari ücretle ilgili önemli bir beyanımız var. 1300 lira olacağını beyan ettik. Gençlerimiz için, kadınlarımız için çok önemli düzenlemeler var. Doğum yapan annelere doğum yardımı verilmesi, gençlerimizi uyuşturucudan kurtarmak için AK Parti seçim beyannamesinde vaatte bulundu. Bu vaat de Gençlik Merkezi kurulması. Genç kardeşlerimiz proje oluşturduklarında 50 bin liralık hibe ödenecek. En önemli sorunumuz genç istihdamıydı. Genç kardeşlerimizin işletmelerde istihdam edilmesi için, bir düzenleme getireceğiz. Gençlerimiz bir yıl boyunca işletmelerde eğitim alıp, çalışarak iş hayatını tanıyacaklar. İşletmeler üzerinde de bu ilave istihdam yük olmayacak. İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili bir eylem planımız var. Emeklilerle ilgili, çalışanlarla ilgili çok önemli düzenlemelerimiz olacak. Herkes istikrarın tekrar gelebilmesi için, AK Parti’yi sevsin, sevmesin AK Parti’ye oy verme noktasında bir duruş sergiliyor“ şeklinde konuştu.

AK Parti’nin seçim beyannamesinde emekliler ile ilgili düzenlemesini de değerlendiren AK Partili Resul Kurt “Emeklilerimize bu anlamda yıllık 1200 lira ilave ödeme yapılması söz konusu olacak. 7 Haziran’dan önce son torba yasayla birlikte emeklilerimize aylık yüz liralık, yıllık 1200 lira zam yapılmıştı. Bin lira ile 1100 lira arasında emekli alan emekli aylıkları 1100 liraya tamamlamıştı. Bütün emeklilerimize şimdi yıllık 1200 lira ödeme yapılacak” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA