Akçakale'ye Top Mermisi Düşmesi

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde 3 yıl önce Suriye tarafından atılan havan topu ve mermileri sonucu hayatını kaybeden Timuçin ailesinin 4 ferdi, yakınları tarafından kabri başında anıldı

Suriye'deki çatışmalar sırasında atılan havan topu ve mermileri sonucu hayatını kaybeden Timuçin ailesinin 4 ferdi, vefatlarının 3. yılında yakınları tarafından mezarları başında anıldı.

Ömer Timuçin, olayda kaybettiği eşi Zeliha ve kızları Fatma, Ayşegül ve Zeynep'in kabirlerini çocuklarıyla ziyaret etti.

Timuçin eşi ve kızları için Kuran-ı Kerim okudu.

Annelerini ve kız kardeşlerinin kabirleri başında dua eden 3 kardeşin de duygulandıkları görüldü.

Ömer Timuçin, AA muhabirine, 3 Ekim 2012'de Suriye'den atılan top mermisinin evine isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden 3 kızı ve eşinin acılarının hala taze olduğunu ve olayı unutamadıklarını söyledi.

Dua ettikleri eşi ve çocuklarının şehit sayılmasını isteyen Timuçin, yetkililerden bu konuda yardımcı olmalarını talep etti.

Suriye'nin Rakka kentine bağlı Tel Abyad ilçesinden 3 Ekim 2012'de atılan top mermisi, sınırı aşarak Akçakale ilçesindeki Timuçin ve Özer ailesinin bulunduğu eve düşmüş, olayda 5 kişi hayatını kaybetmişti.
Kaynak: AA