Yalçın Akdoğan: Evde bebeğin sözü geçer

Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek'in sorusu Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ı gülümsetti.

Yalçın Akdoğan: Evde bebeğin sözü geçer
Yalçın Akdoğan: Evde bebeğin sözü geçer
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, özel yaşamına ilişkin ayrıntıları Beyaz Tv ekranlarında açıkladı.

Beyaz Tv ekranlarında Beyaz Tv Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek'in sunduğu Sürmanşet programına canlı yayın konuğu olan Akdoğan, gündeme ilişkin değerlendirmelerinin yanı sıra hayatına dair bilinmeyenlerini de anlattı.

Osman Gökçek'in 'Yalçın Akdoğan özel hayatında yemek yapar mı?' sorusu Akdoğan'ı gülümsetirken 'Yemek yaparım tabii. Hoşuma giden her şeyi yaparım. Öğrenci hayatında bekar evinde yaşayan herkes bu kabiliyete sahiptir.' dedi.

VÜCUDU SAĞLAM TUTMAZSANIZ...

Haftada bir yürüyüş yaparak spor yapmaya çalıştığını söyleyen Akdoğan 'Vücudu sağlam tutmazsanız, o strese dayanamazsınız. Bu işler dışarıdan belki çok hoş görülebilir. Bu görevler onur duyulacak makamlar ama zor işler. Çok stresli işler.' diye konuştu.

AKDOĞAN'I GÜLÜMSETEN SORU

18 aylık bir bebeği olduğunu söyleyen Akdoğan, Gökçek'in 'Birlikte çizgi film izler misiniz?' sorusuna gülerek 'Bebeğin olduğu zaman sende görürsün.İnşallah evlenirsin, bebeğin de olur.' yanıtını verdi.

EVDE BEBEĞİN SÖZÜ GEÇER

Akdoğan şu ifadeleri kullandı;
İster istemez hakimiyet çocukta. O hangi kanalı isterse onu seyredeceksin. Reklam seyretmek istiyorsa, reklam seyredeceksin. 'Evde hanımın mı sözü geçer, beyin mi sözü geçer?' tartışması boş bir tartışma. Bebek varsa, bebeğin sözü geçer.

BEYAZ GAZETE

Yalçın Akdoğan: Evde bebeğin sözü geçerAkdoğan'dan 'İpek-Koza' yorumu