Orman Genel Müdürü Üzmez Mersin'e Geldi
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez, İçel’e gelerek İçel Orman Bölge Müdürlüğü şube ve işletme şeflerinin sorun ve taleplerini dinledi.

Toplantıda, iyi yönetici olmanın önemine değinen Üzmez, çalışma prensipleri hakkında talimatlar vererek, “İyi bir yönetici mazeret üreten değil, marifet üretendir. Görevler yerine getirilirken, çalışma alanına ve mevzuata hakim olunması son derece önemlidir. Özellikle şube müdürleri mevzuatları çok iyi bilecek. Ayrıca, her kademedeki meslektaşımız üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacak ve çok çalışacak” dedi.
Bu toplantı sonrasında orman işletme müdürleri ile ayrıca bir toplantı daha düzenleyen Üzmez, müdürlerin talep ve sorunlarını dinledi.
