Derneklere 'Tombala' Baskını
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ‘Tombala’ oyunu oynatıldığı ihbar edilen iki derneğe düzenlediği baskında, kumar oynadıkları belirlenen toplam 112 kişiye idari para cezası uygularken, dernek başkan ve çalışanları hakkında da adli işlem başlatıldı.

Bir dernekte yapılan aramada, giriş katında yemek ve alkollü içki servisinin yapıldığı, bodrum katında 74 şahsın tombala tabir edilen kumar oyununu oynadıkları belirlendi. Çeşitli kumar malzemelerinin bulunduğu dernek binasındaki şahıslara 208’er lira idari para cezası uygulanırken, Dernek Başkanı R.C.Ç. ile dernek çalışanları Ö.B.,S.K., İ.Ü., isimli şahıslar hakkında adli işlem yapıldı. Aramalarda yakalanan 1 yoklama kaçağı ise ilgili birime teslim edildi.
Diğer dernekte yapılan aramada ise bodrum katında 38 şahsın tombala tabir edilen kumar oyununu oynadıkları belirlendi. Çeşitli kumar malzemelerinin ele geçirildiği dernekteki şahıslara yine 208’er TL. idari para cezası uygulanırken, Dernek Başkanı M.İ., ile dernek çalışanları D.T., H.K., S.İ., U.Ç., isimli şahıslar hakkında adli işlem yapıldı.
