Kayserigaz, Kazandığını Kayseri'ye Yatırım Olarak Harcıyor

Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, Kayseri’den kazandıklarını, yine Kayseri’ye yatırım olarak harcadıklarını söyledi.

Kayserigaz, Kazandığını Kayseri'ye Yatırım Olarak Harcıyor
Kayserigaz doğalgaz dağıtım hizmetine hız kesmeden devam ediyor; Kayseri’nin Büyükşehir mücavir alanından sonra şimdide merkeze en yakın ilçelerden biri olan Bünyan’a doğalgaz götürüyor.

“Yeşil ile Barışık, Mavi ile Dost, Temiz Bir Kayseri İçin Doğalgazı Seçin” sloganını benimseyen Kayserigaz, temiz hava, temiz çevre için, temiz yakıt doğlagazı bu defa da Bünyan ile buluşturuyor.

Güvenli ve profesyonel çalışmaları ile Bünyan’da her bir caddenin, sokağın ve hanenin etüt çalışmalarını titizlikle yapan Kayserigaz, doğalgaz yatırım çalışmalarına Mehmet Özcan Caddesi üzerinden başladı.

Şehir merkezine en yakın ilçelerden biri olan ve yaklaşık 28 bin nüfusa sahip olan Bünyan’ın altyapı çalışmaları tamamlandığında, ilçeye doğalgaz şehrin doğu hattı üzerinden sağlanacak.

Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, Kayseri’ye yapacakları en büyük katkının doğalgaz kullanım hizmet bölgesinin genişlemesi olduğunu, Kayseri’den kazandıklarını yine Kayseri’ye yatırım olarak döndüğünü söyledi.

Bu amaçla Bünyan’ı lisans alanlarına katarak, Kayseri’ye yeni bir yatırım daha hediye ettiklerini belirtti.

Kayseri’yi konforlu yakıt ile tanıştıran Kayserigaz, Kayseri’nin merkez ilçeleri dışında, İncesu, Mimarsinan, Hisarcık, Develi’de ki doğalgaz yatırımlarından sonra Bünyan’da da doğalgaz çalışmalarına başlamış olmanın haklı gururunu ve heyecanını yaşadıklarını, çevre dostu doğalgazı mümkün olan her bir haneye ulaştırmaya gayret ettiklerini sözlerine ekledi. İlçede ki çalışmalar süresinde yardım ve desteklerinden dolayı Bünyan Belediyesi’ne de teşekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA