Başkan Dişli'ye Annelerden Teşekkür
Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün bu yıl dördüncüsünü düzenlediği “Çocuklar Okula Anneler Havuza” adlı sosyal projesinde kayıt yaptıran 400 anne yüzmeye başladı.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, “4 Çocuklardan sonra farklı bir proje düşünerek bu kez “Çocuklar Okula Anneler Havuza” adlı projeyi başlattık. Annelerin de spordan uzak kalmamaları ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri için anneler için dördüncü dönemimize startı verdik.Bu yıl 4.etabını başlattığımız yüzme kursunda 1840 Anne açtığımız yüzme kursundan eğitim alarak yüzme öğrendi” dedi.
Yüzme kursuna başlayan Anneler, kendilerine böyle bir imkan tanıdığı için Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye teşekkür etti.
