AK Parti'nin İstanbul Mitingi

Vatandaşlar, mitingin yapılacağı Yenikapı'daki alana alınmaya başlandı

AK Parti'nin "Büyük İstanbul Mitingi"ne katılmak için Yenikapı'ya gelen vatandaşlar, alana alınmaya başlandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından "Sen Ben Yok Türkiye Var, Yenikapı'da Birlik Var, Kardeşlik Var" sloganıyla düzenlenen mitingin hazırlıkları tamamlandı. İstanbul farklı ilçelerinden vatandaşlar, öğle saatlerinden itibaren metro, Marmaray, vapur ve otobüslerle miting alanına gelmeye başladı. Ayrıca ulaşımda zorluk çekebilecek vatandaşlar için anlaşma yapılan otobüsler de kullanılıyor.

Vatandaşlar, arama noktalarından geçerek Yenikapı Miting Alanı'na alınıyor.

Yenikapı Miting Alanı'na Türk bayrağı, Atatürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yanı sıra İstanbul milletvekili adaylarının fotoğrafları asıldı.

Miting alanında Başbakan Davutoğlu'nun konuşma yapması için 82 metre genişliğinde, 15 metre yüksekliğinde platform kuruldu. "Sen Ben Yok Türkiye Var" ve "İstikrar Sürsün Türkiye Büyüsün" yazılarının yer aldığı platformun yanlarına ses kuleleri ve dev ekranlar yerleştirildi.

Miting alanında basın ve engelliler için tribün oluşturuldu. Alanda, çadır hastane, sağlık noktası, mescit, mobil tuvalet ve şadırvan ile su dağıtım noktaları yer alıyor.
Kaynak: AA