Genç MÜSİAD Tecrübe Paylaşım Programları Sürüyor

Genç MÜSİAD Konya Şubesi tarafından düzenlenen Tecrübe Paylaşım Programlarına bu hafta AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ömer Ünal konuk oldu.

Genç MÜSİAD Tecrübe Paylaşım Programları Sürüyor
MÜSİAD Konya Şubesi brifing salonunda gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını yapan Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanı Emre Babayiğit, “Ülke olarak son dönemlerde gündemimiz bir hayli yoğun. 7 Haziran seçimlerinin hemen ardından millet olarak uzun süredir yaşamadığımız ve hiçbir zaman yaşamayı arzu etmediğimiz terör olayları ile karşı karşıya kaldık. Uzun yıllardır süren siyasi ve ekonomik istikrarımız sekteye uğradı. Seçimlerin hemen ardından baş gösteren terör olayları ve oluşan siyasi boşluk ülkemizi her alanda olumsuz etkiledi. Bu noktada 1 Kasım seçimlerinin önemi ülkemizin geleceği açısından bir kat daha arttı. Bizler de bu hafta son dönemde yaşanan olayları ve 1 Kasım seçimlerini değerlendirmek istedik” dedi.

MÜSİAD camiası ile erken yaşlarda tanıştığını ve halen üyesi olduğunu dile getirerek sözlerine başlayan AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ömer Ünal konuşmasında, “MÜSİAD, ülkemizin dününü, bugününü ve geleceğini yansıtan bir mektep niteliğindedir. MÜSİAD Konya Şubesi de bu manada şehrimizdeki birçok projenin hazırlanması ve hayata geçirilmesinde öncülük yapmıştır. Son dönemde ülkemizde yaşanan olaylara değinecek olursak, ülkemizin uluslararası arenada ve bölgesinde söz sahibi haline gelmesinden rahatsız olan şer odaklarının ülkemizin ilerleyişini durdurmak için terörü kullanarak kaos ve karmaşa ortamı oluşturmaya çalıştıklarını görüyoruz. Ülkemizin kendine koyduğu 2023 hedeflerine koşar adımlarla ilerlediği bir dönemde bu olayların yaşanması da zamanlama açısından son derece manidardır. Bu durum ülkemiz üzerinde kötü emelleri bulunanların ve onların ülkemiz içerisindeki işbirlikçilerinin siyasi alanda oluşacak küçük bir boşlukta dahi harekete geçeceklerini göstermesi açısından son derece önemlidir. Bu amaçla hareket eden kirli odaklar, 7 Haziran seçimlerinin hemen ardından oluşan siyasi boşluğu fırsat olarak kullanarak milletimizi kardeş kavgasının içine çekmek istediler ancak; milletimiz aklıselimle hareket ederek buna izin vermedi. Yaşanan tüm bu gelişmeler millet olarak bizi birbirimize daha da kenetledi ve kardeşlik duygularımızı artırdı. Devletimiz ve hükümetimiz terörle mücadelesini tüm imkanlarını seferber ederek etkin bir şekilde sürdürdü ve bir boşluğa meydan vermedi. Yaşanan olaylardan toplum olarak elbette her alanda olumsuz etkilendik. Ekonomimiz büyük çapta zarar görmese de yine de bir duraklama oldu. Büyük yatırımların ve yeni projelerin askıya alındığına şahit olduk. Ülkemizin tek başına iktidarlar döneminde her alanda gelişimini daha hızlı gerçekleştirdiği bir gerçektir. Bu noktada 1 Kasım seçimleri ülkemizin geleceği açısından bir dönüm noktası olacaktır. Ülkemizin dünya üzerinde ve bölgesinde güçlü olması, millet olarak elde ettiğimiz kazanımlarımızın kaybedilmemesi, her alanda yakaladığımız istikrarın sürmesi için 1 Kasım seçimleri hayati öneme sahiptir” ifadelerini kullandı.

Programın sonunda Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanı Emre Babayiğit, AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ömer Ünal’a günün anısına hediye takdim etti.
Kaynak: İHA