Başkan Kadıoğlu Amasyalılar'la Buluştu

Amasyalılarla buluşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Ülkemizi karıştırarak, terör olaylarını çıkararak Türkiye’nin kendi sorunlarıyla uğraşması ve dünyada üzerinde söz sahibi olmaması istenmektedir” dedi.

Başkan Kadıoğlu Amasyalılar'la Buluştu
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Amasya Avşar Köyü Derneği üyeleri ile İnönü Mahallesi Mandıra Caddesi’nde bulunan AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nde buluştu. Dernek üyeleri, seçimlerde Amasyalılar olarak yerlerinin de saflarının da belli olduğunu belirterek, AK Parti’yle istikrarın devam edeceğini söyledi.



Burada ülke gündemini değerlendiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ise, “Ülkemizin şuanda olduğu istikrarsız durumun Avrupalılar’ın işine yaradığınızı bilmenizi isterim. Ülkemizi karıştırarak, terör olaylarını çıkararak Türkiye’nin kendi sorunlarıyla uğraşmalarını ve dünyada üzerinde söz sahibi olmaması istenmektedir. Dün nasıl İngilizler, Fransızlar ve Avrupalılar ülkemizde savaş başlattıysa bugün de ülkemizi karıştırarak ve düzenini bozarak, ülkemiz içerisinde ve çevresinde savaş başlatmak istiyorlar. Bugün neden tüm dünyanın gözü ülkemizin çevresinde Türkleri, Kürtleri, Arapları çok sevdikleri için mi? Onlar kendi dinleri haricinde hiçbir dine, topluma ve inanca saygı göstermezler. Algı operasyonları ile ülkenin gelişmesinde ve dünyada söz sahibi olamaması için Türkiye’deki maşalarına ya medyada başlık attırıyor ya da sokaklara çıkarıyorlar” dedi.

Kaynak: İHA