İsrailli Fotoğrafçıdan Yansımalar Sergisi

Fotoğrafçı Shai Ginott'un insan ve doğa fotoğraflarının yansımalarından oluşan sergisine, İsrail'in Ankara Büyükelçiliği ev sahipliği yaptı

İsrail'in Ankara Büyükelçiliği, fotoğrafçı Shai Ginott'un insan ve doğa fotoğraflarının yansımalarından oluşan sergisine ev sahipliği yaptı.

İsrailli Fotoğrafçı Shai Ginott'un eserlerinden oluşan sergiye, İsrail Maslahatgüzarı Amira Orion, Misyon Şefi Yardımcısı Orni Ringer ve davetliler katıldı.

Ginott'un "Reflections" isimli kitabından fotoğrafların az sayıdaki katılımcının beğenisine sunulduğu sergi, resepsiyon ve kokteyle İsrail'in Ankara Büyükelçiliği ev sahipliği yaptı.

Cer Modern Sanat ve Kültür Merkezi'nde yapılan sergide, Ginott'un insan ve doğa fotoğraflarının yansımalarından oluşan eserleri sergilendi.

Sergideki eserlere kaynaklık eden Reflections (Yansımalar) isimli kitaptaki fotoğrafların, iki fotoğrafın üst üste geçmesi yöntemiyle yapıldığı belirtildi.

Sergide, Negav çölü, Akdeniz kıyısı, Galile denizi, Ölüdeniz, Hermon dağının karlı zirvesine ait farklı mevsiminde çekilen fotoğraflardan hazırlanan eserler yer aldı.
Kaynak: AA