Ceylanpınar'da Tapu Dağıtım Töreni

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde tapu dağıtım töreni düzenlendi.

TİGEM Ceylanpınar İşletmesinin toplantı salonundaki törende, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayı Faruk Çelik ile Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük hak sahiplerine tapularını verdi.

Çelik, burada yaptığı konuşmada, ilçenin 100 yıllık tapu sorununu bir süre önce Meclis'ten kanun çıkartarak çözdüklerini hatırlattı.

Bölgedeki sorunların çözümü için büyük çaba sarf ettiklerini bildiren Çelik, şöyle devam etti:

"Konuyu o zamanki Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a açtığımda, 'Hemen gereğini yapalım' demişti. O vakit Ceylanpınarımızın tapu sorununu çözmüştük. Aynı zamanda burada yaşayan vatandaşlarımızın da tapu sorunu vardı. Çok şükür onu da çözmek bizlere nasip oldu. Bugün de vatandaşlarımızla tapu sevincini yaşıyoruz. Verdiğimiz sözleri yerine getirmenin derin huzuru içindeyiz. Hizmet bizim işimiz. Biz Urfa'nın hizmetkarı olduğumuzu ispatladık. İnşallah hizmetlerimize bu dönem de aralıksız devam edeceğiz."

Vali Küçük ise 671 kişiye tapu dağıtıldığını belirterek, tapuların hak sahiplerine hayırlı olmasını diledi.

Törene AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Akyürek katıldı.

Kaynak: AA