Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Amasya Milletvekili adayı Avni Erdemir, seçim çalışmaları kapsamında belediyeyi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti

AMASYA – AK Parti Amasya Milletvekili adayı Avni Erdemir, seçim çalışmaları kapsamında belediyeyi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

Erdemir, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, AK Parti olarak en önemli önceliklerinin insanların kime oy vermek istiyorsa rahatlıkla, huzurla gidip oy verebilmesi olduğunu söyledi.

Bunun özellikle silahlı unsurlar tarafından tehdit olarak kullanılmamasını istediklerini anlatan Erdemir, "Asli olan milletimizin iradesinin tecelli etmesidir. Oy veren seçmenin iradesi tecelli etmiyorsa orada demokrasi yok demektir. Çünkü demokrasinin esası millet iradesinin tecelli etmesidir. Maalesef o bölgede şu anda millet iradesinin sandığa tam tecelli ettiğini söylemek mümkün değil. Baskıların olduğunu görüyoruz. Onun için önlemler alınmaya çalışılıyor. Bu önlemleri almak seçim kurulunun ,oradaki mülki erkanın en önemli görevi, sorumluluğu" dedi.

Vatandaşın sandığa gidip kabine girdiği zaman gönlünden kim geçiyorsa oyunu ona vermesi gerektiğini vurgulayan Erdemir, "Başında birileri olup korkutarak, tehditle, şantajla iradesi esir alınmasın. Bu arayışa bütün partilerin destek vermesi lazım. İnsanlar bize zorla oy versin demiyoruz. İnsanlar kime istiyorsa ona rahat oyunu versin" ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA