Yine Emek Referanduma Gitti
Kepez Belediyesi’nin Yeni Emek Mahallesi kentsel dönüşüm planına, referandumdan yüzde 90,12 evet oyu çıktı.

GELİŞİM İVMEMİZ SON SÜRAT
Referandumun yapıldığı Yeni Emek Mahallesi Muhtarlığını ziyaret eden Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, çıkan sonucu değerlendirdi. Halkın, Kepez’i modern bir şehir haline getirmeyi hedef alan projelere ve değişime desteğini bir kez daha ortaya koyduğunu vurgulayan Tütüncü, “Halkımıza bir kez daha teşekkür ederiz. Önümüzdeki süreçte, halkımızın istediği gibi, ‘Yeni Emek İmar Planı Revizyonu önerisi’ Belediye Meclislerimizde karara bağlanacak ve Kepez’in gelişim ivmesi son sürat devam edecek. Çok yakında Yeni Emek, Antalya’nın modern yerleşim merkezlerinden biri olacak” dedi.
MODERN YÖNETİMİN ÜRÜNÜ
Yılların biriktirdiği imar ve şehircilik sorunlarına karşı halkın yararına, yasal sınırlar içinde üretilen çözümleri yine halkın kabulüyle, hayata geçirmek istediklerinin altını çizen Tütüncü, “Bu yöntem ilerici ve modern bir yönetim anlayışımızın ürünüdür. Bugün, birlikte yönetimin en somut örneklerinden birini, bu referandum ile şehrimizin tarihine not düştük.”
ANTALYA’YA EMSAL OLACAK
İmkanları zorlayarak yapılabilenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirten Kentsel Tasarım Müdürü Barış Soykam ise, mevzuatlar gereğine uyarak ve halkı bilgilendirerek planlamayı yaptıklarını söyledi.
