Devlet Bahçeli'nin Yenikapı mitingi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Yenikapı'da düzenlediği miting için bomba dedikodusu yayıldığını söyleyerek "Biz böyle ucuz tehditlere bayat numaralara asla pabuç bırakmadık. Biz dantelli kefen giyenlere etek giyip nifak kusanlara çok şükür hiç benzemedik." dedi.

Devlet Bahçeli'nin Yenikapı mitingi
Devlet Bahçeli'nin Yenikapı mitingi
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İstanbul Yenikapı'da düzenlediği mitingde partililere hitap etti.

'BEDENİNE BOMBA SARAN SALDIRIYOR'
Bahçeli, 'Bedenine bomba saran üzerimize saldırmaktadır. Eline silah alan sırtını farklı güç merkezlerine dayayan terör örgütleri başımıza üşüşmektedir. Gözlerini kan bürümüş kiralık katiller, satılık tetikçiler, insan görünümlü caniler Türkiye'yi ablukaya almışlardır.

'NEYMİŞ, BURADA BOMBA PATLAYACAKMIŞ'
10 Ekim Cumartesi günü Ankara Garı önünde yaşanan canlı bomba felaketi Cumhuriyet tarihimizin en kanlı sahnelerinden birisi olmuştur. Ülkemiz kana bulanmakla kalmamış korku tüneline de sokulmuştur. Bunu fırsat bilen terör yedekleri açık hava toplantımızı sabote etmek için sosyal medyadan dedikodu yaymışlar, emniyet konusunda şüphe uyandırmaya azmetmişlerdir. Neymiş, burada bomba patlayacakmış.

'ETEK GİYENLERE ÇOK ŞÜKÜR BENZEMEDİK'
Biz silahtan, bombadan korkup ölümden çekinseydik ne imanımızda samimi ne de gözü pek olabilirdik. Biz böyle ucuz tehditlere bayat numaralara asla pabuç bırakmadık. Biz dantelli kefen giyenlere etek giyip nifak kusanlara çok şükür hiç benzemedik. Benzemeye de niyetimiz yok' dedi.