Şehit Babası Teröre Lanet Yağdırdı
Şırnak’ta teröristler tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Özel Harekat polisi Furkan Çelik’in babası Yunus Çelik, teröre lanet yağdırdı. Gözyaşları içerisinde ağıtlar yakan baba Çelik, “40 tane oğlum daha olsa yine göndereceğim oraya ama size teslim etmeyeceğiz bu ülkeyi” dedi.

Şehit evine gelen Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, şehidin babası Yunus Çelik’e başsağlığında bulunarak, sabır diledi. 112 görevlileri tarafından sürekli müdahalede bulunulan baba Yunus Çelik, teröre lanet yağdırdı. Oğlunun adını sayıklayan Yunus Çelik, “Oğluma kurşun atan eller öteki tarafta hepinizi bekleyeceğim. Allah’ın da bir adaleti var, bekleyeceğim orada hepinizi, kurtardığınızı zannetmeyin. Benim oğlum bu topraklar için öldü. 40 tane oğlum olsun gene göndereceğim oraya. Ama size teslim etmeyeceğiz bu ülkeyi” diye ağıt yaktı.
Şehit polis Furkan Çelik’in cenazesi, bugün Şırnak’ta yapılacak törenin ardından hava yoluyla İstanbul’a getirilecek. Akşam saatlerinde memleketine getirilmesi beklenen şehit için yarın öğlen namazına müteakip Akyazı ilçesi Gazi Süleyman Paşa Camii’nde cenaze namazı kılınacak.
