Lastik Hırsızlarına Baskın

Bayrampaşa’da Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada bir oto lastik dükkanında 604 adet sıfır araç lastiği ele geçirilirken, yakalanan bir şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Esenyurt’ta bir TIR konteyneri içerisinden tekstil ürünlerini çaldığı iddia edilen şüpheli şahıs B.B. (44) yakalandı. Şüpheli şahsın çalıntı malzeme de sattığı yönündeki ihbarı değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri Bayrampaşa’da oto lastik dükkanı bulunan şahsın işyerinde arama yaptı.

Yapılan aramalarda üzerlerinde barkod bulunan 604 adet sıfır oto lastiği ele geçirildi. B.B. isimli şahıs ile birlikte H.C.A. (19) ve C.E. (26) isimli erkek şahıslar yakalandı.

Operasyonda ele geçirilen lastiklerin farklı tarihlerde Gaziosmanpaşa, Ataşehir, Bakırköy, Şişli, Çatalca, Pendik ve Kağıthane’de bulunan 9 ayrı işyerinden çalındığı öğrenildi.

Ayrıca şüphelilerden H.C.A. isimli şahsın Beylikdüzü ve Esenyurt’ta bulunan 2 ayrı oto hırsızlık olayını da gerçekleştirdiği belirtilirken, adliyeye sevk edilen H.C.A.isimli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA