İzmir'de Banka Soygunu
İzmir’in Bornova ilçesinde, yüzü maskeli bir kişi, pompalı tüfekle bankadan yaklaşık 35 bin lira alıp, yoldan gasp ettiği araç ve sürücü ile kaçtı. Bir süre sonra araçtan inerek yaya olarak kaçan soyguncu yakalandı.

Durumun bildirilmesi üzerine resmi ve sivil polis ekipleri eşkali belirlenen zanlının peşine düştü. Polis ekipleri banka içerisinde kamera kayıtlarını inceleyip zanlını kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Soyguncu polis tarafından kısa sürede yakalandı.
32 yaşındaki soyguncunun ilk ifadesinde, ekonomik sıkıntıları ve kredi borçları nedeniyle olayı gerçeklştirdiğini söylediği öğrenildi.
GÖRGÜ TANIĞI ANLATTI
Öte yandan, soygunu gören Adem Çobanoğlu, ’’Ben bankanın yakınında çalışıyorum. Hava almak için dışarı çıktığım sırada elinde pompalı tüfekli koşan bir adama gördüm. Yola çıkan adam, yoldan geçen araçları pompalı tüfeği göstererek durdurmak istedi. Birkaç arabadan sonra bir aracı durdurdu. Sürücü inip kaçmak istedi ancak müsaade etmedi. Sürücün yanına binen şüpheli daha sonra araçla kaçtı. O an ne olduğunu anlamadım ilk başta. Sonradan soygun olduğunu öğrendim’’ dedi.
