Eyüp Sultan'dan Konya'ya 'Hayır' Takibi

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, işitme sorunu olan 6 yaşındaki Ayşe Bensu Kalay’a FM cihazı hediye etti.

Eyüp Sultan'dan Konya'ya 'Hayır' Takibi
Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, 6 yaşındaki Ayşe Bensu Kalay’a verdiği sözü yerine getirdi. İşitme sorunu bulunan Ayşe Bensu Kalay’a FM cihazı hediye eden Başkan Remzi Aydın ailenin sevincini de paylaştı. Bu yıl eğitim hayatına başlayan Ayşe Bensu Kalay derslerine katılımına katkı sunacak FM cihazı sayesinde eğitim hayatında da sorun yaşamayacak.

BAŞKAN AYDIN,KÜÇÜK KIZA UMUT OLDU

Anne İlknur Kalay, Eyüp Belediyesi’nin düzenlediği bir Ramazan etkinliğinde Başkan Remzi Aydın’ı görerek yanına gitti ve çocuğuyla ilgili yaşadıkları sıkıntıyı anlattı. Başkan Aydın, gözyaşları içinde küçük kızının sorununu anlatan anneyi dinlediğinde hiç üzülmemesini söyleyerek gereken cihazı temin edecekleri sözünü verdi.

HAYALLERİ GERÇEK OLDU

Bu arada Kalay ailesi yaklaşık 1 ay önce maddi sebeplerden dolayı Konya’nın Ereğli ilçesine taşınmak zorunda kaldı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’a ailenin Konya’ya taşındığı haberi verildiğinde “Ben söz verdim. Nereye gitmiş olurlarsa olsunlar bu cihaz ulaştırılacak” diyerek talimat verdi. Eyüp Belediyesi personeli de Konya’da aileye ulaşarak FM cihazını teslim etti.

Sevinç gözyaşları içerisinde cihazı teslim alan anne İlknur Kalay, “Şu anki sevincimi tarif edecek kelimeler bulamıyorum. 1,5 yaşında bu teşhis konulmuştu. Özel dersler alıyordu. Bu cihaza çok ihtiyacımız vardı. Remzi başkanımızdan Allah razı olsun” diye konuştu.

Kaynak: İHA