Avrupalı Gençler Erzurum'da
“Bugünün Gençleri-Yarının İşgücü” farklı Avrupa ülkelerinden gelen 40 genç Erzurum’un konuğu oldu.10-18 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen projede Avrupalı gençler Erzurum’u tanıyor.

Taşkesenligil, Erzurum’un spor şehri kamp merkezi ve bir kültür kenti olmasının yanı sıra inanç turizmi ile de öne çıkan şehirlerden biri olduğunun altını çizerek, “Avrupalı misafirlerimizi ilimizde en güzel şekilde konuk ederek, onların tarihimizi ve kültürümüzü daha çok tanımalarını sağlayacağız” diye konuştu.
Erzurum GHSİM Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü Zülküf Yılmaz ve Proje Koordinatörü Emine Er, “Bu projede bize destek olan il müdürümüz Fuat Taşkesenligil’e teşekkür ederiz” dedi.
GHSİM Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü Zülküf Yılmaz, projenin hedeflerini anlatarak, Gençlerin işgücü, istihdam, işsizlik gibi terimleri daha geniş ve derin bir şekilde anlamalarını sağlamak, Farklı ülkelerde konu ile ilgili gerçeklerini, çözümleri karşılaştırmak ve İyi uygulamaların değişimini icraata geçirmek olduğunu söyledi.
