Çalık Ve Önalan Ziyaretlerde Bulundular

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık ile AK Parti Malatya 6. sıra milletvekili adayı Ufuk Önalan, Yeşilyurt İlçesi, Gedik Mahallesi ve Tecde Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Çalık Ve Önalan Ziyaretlerde Bulundular
Çalık ile Önalan, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldiler. Yeşilyurt İlçe Merkezi ve Gedik Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çalık ve Önalan, daha sonra Tecde Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Yeşilyurt Belediyesi tarafından yapılan Çırmıktı Yeşilkonakları’nı da ziyaret eden Çalık ve Önalan, daha sonra İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Milletvekili Çalık, "Son dönemlerde yaşadığımız terör hadiselerinde şehit düşen asker ve polislerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yüce Rabbim inşallah yaşanan bu terör ortamını son buldurur. Hem polislerimiz hem askerlerimiz hem evlatlarımız hem sivil vatandaşlarımız için Türkiye’nin kardeşçe yaşayan bir memleket haline gelmesine vesile olur" dedi.

Çalık, çok önemli bir süreçten geçtiklerini belirterek, "Malatya her seçim dönemine güvenle girdi. Emniyet Müdürümüz ve güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum. 7 Haziran’da hem sandıklarımızda hem de sahada hiçbir problem yaşamadan Malatya seçim sürecini tamamladı. Şimdi yeni bir seçim sürecindeyiz. 1 Kasım’a giderken, inanıyorum ki güvenliğin tesis edildiği bir Malatya ve Türkiye ile seçimlerde milletin iradesi sandığa yansıyacak" diye konuştu.

AK Parti Malatya 6. sıra milletvekili adayı Ufuk Önalan ise, rahmetli dedesinin trafik polisi olduğunu ifade etti.

Önalan, emniyet görevlilerine çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar dileyerek, "Biz, sizinle emniyetteyiz. Sizlere müteşekkiriz" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, daha sonra Fırat Kalkınma Ajansı’nda yapılan İl Strateji toplantısına katıldı.

Kaynak: İHA