Üç Gün Önce Baba Olan Servis Şoförü Hayatını Kaybetti

Antalya’da öğrenci servisi ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Hayatını kaybeden servis şoförünün 3 gün önce baba olduğu öğrenildi.

Üç Gün Önce Baba Olan Servis Şoförü Hayatını Kaybetti
Edinilen bilgiye göre kaza, saat 09.00 sıralarında Döşemealtı ilçesi Yeşilbayır Mahallesi Namık Kemal Bulvarı'nda kontrolsüz kavşakta meydana geldi.

Kepezbaşı üzerindeki bir özel okula öğrencileri bıraktıktan sonra 07 C 0861 plakalı servis minibüsü ile ilçe merkezine dönen Süleyman Özkaya (25) 4897 Sokak'taki kontrolsüz kavşakta Erdoğan K. idaresindeki 07 NB 013 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan servis minibüsü yol kenarındaki dev reklam panosuna çarptıktan sonra şarampole uçtu. Hafif ticari araç ise bulvar yönünde ilerleyerek refüje çarptı. Kazada her iki araçta hurdaya döndü.

Kazayı görenler hemen durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Minibüste bulunan servis hosteslerinden Yeşim Erciyes, Türkan Şengül, Burcu Babayiğit ve ticari araç şoförü Erdoğan K, ağır yaralı olarak Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Servis şoförü Süleyman Özkaya ise yapılan tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın ardından Özkaya’nın yakınları gözyaşlarına boğuldu

Yapılan incelemenin ardından Özkaya’nın cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morg’una kaldırıldı. Özkaya’nın 7 yıldır servis şoförlüğü yaptığı ve 3 gün önce bir bebeğinin dünyaya geldiği öğrenildi

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA