Gazeteciler Üsküdar’da Bir Araya Geldi

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde gazetecilerle bir araya geldi.

Gazeteciler Üsküdar’da Bir Araya Geldi

Üsküdar Belediyesi “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla basın mensuplarına akşam yemeği verdi. Üsküdar Boğaziçi Yaşam Merkezi’nde organize edilen akşam yemeğine ev sahibi Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in yanı sıra çok sayıda basın mensubu katıldı.

Basın mensuplarının tek tek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Başkan Türkmen, yemek boyunca masaları gezerek gazetecilerle sohbet etti.

“GAZETECİLİK CİDDİ BİR İŞ”
‘Basınımızın ve gazete camiamızın çok değerli mensuplarıyla bir akşam yemeğinde bir arada olmak istedik’ diyerek sözlerine başlayan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Sağ olsunlar bizleri yalnız bırakmadılar. Birlikte hem bir sohbet hem akşam yemeğinde buluşmuş olduk. Bu vesile ile “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Gazeteciliğin zor yönlerine değinen Başkan Türkmen, “Gazetecilerin, inşallah bugünler onların meslek hayatlarında başarılı olmaları için, önlerinde bir takım engeller varsa ki ne yazık ki var tabi ki, onların aşılmasına vesile olsun. Çok zor şartlarda çalışan bu kardeşlerimizin çalışma koşullarının iyileştirilmesi anlamında bir fırsat osun. Gazetecilerimiz, basın mensuplarımız sadece kendileri için değil, bir ülke için, şehir için, dünya için önemli görev, vazife ifa ediyorlar ve bu vazifelerini yaparken, gözlerini hiçbir problemden sakınmadan, adeta hayatlarını tehlikeye atarak çok ciddi bir iş yapıyorlar. Ben bu gün dolayısı ile tüm dostlarımın hem gününü kutluyorum, hem de onlara sağlıklı başarılı bir yıl ve meslek hayatı diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA