Btso Üyelerini Dünya İle Buluşturmaya Devam Ediyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında dünyanın en büyük ev tekstili fuarı olan Heimtextil 2015 Uluslararası Ev Tekstil Fuarı’na Yenişehir Havaalanı’ndan uçak kaldırıyor.

Btso Üyelerini Dünya İle Buluşturmaya Devam Ediyor

BTSO’nun üyelerini dünyanın en prestijli fuarlarıyla buluşturduğu Küresel Fuar Acentesi Projesi, yeni yılda da tüm hızıyla sürüyor. 2015 yılı takvimine 58 fuar ekleyen BTSO, bu kapsamda Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirilecek olan ve ev tekstil sektöründe dünyanın en büyük fuarı olarak kabul edilen Heimtextil 2015’e özel bir organizasyon düzenliyor. BTSO, 12-17 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuar için 12 Ocak Pazartesi günü 140’ın üzerinde katılımcıyla Yenişehir Havaalanı’ndan uçak kaldıracak. Bursalı firmalar, organizasyon sayesinde ev tekstil sektöründe önemli iş bağlantıları kurma ve sektördeki son gelişmeleri görme fırsatı yakalayacak.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Kuş ve beraberindeki heyetle birlikte Almanya programı kapsamında ticaret ve sanayi odalarına da ziyarette bulunacak. BTSO heyeti, 13 Ocak tarihinde Frankfurt Ticaret ve Sanayi Odası ile Darmstadt Ticaret ve Sanayi Odası’nın yönetim kurulları ile bir araya gelecek. BTSO heyeti, 14 Ocak günü ise dünyanın en büyük ev tekstil fuarı olan Heimtextil 2015’e geçerek, Bursa’dan ve Türkiye’den katılım sağlayan firmaları da ziyaret edecek.

Burkay ve protokol üyeleri ayrıca Messe Frankfurt Yönetimi ile öğle yemeğinde buluşacak. BTSO heyeti, aynı gün Hanau Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ile bir araya gelecek. BTSO heyeti ayrıca T.C. Frankfurt Başkonsolosluğu’nun resepsiyonuna katılacak. 15 Ocak tarihinde ise Bursa iş dünyası BTSO ve UTİB tarafından düzenlenen gala yemeğinde buluşacak. BTSO heyeti, 16 Ocak tarihinde Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Mavi Jeans Europe CEO’su Dr. Emin Cezairli ile toplantıda bir araya gelecek. Heyet, 17 Ocak günü ise Frankfurt’tan yine özel uçakla Bursa’ya dönecek.

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa iş dünyasının yurt dışındaki önemli organizasyonlarına katılarak, sektörlerindeki son gelişmeleri yakından görme imkanı sağladıklarını ifade etti.

Küresel Fuar Acentesi projesi kapsamında bugüne kadar gerçekleştirdikleri 23 fuar organizasyonunda 1000’e yakın BTSO üyesini Chicago’dan Paris’e, Dubai’den Moskova’ya taşıdıklarını söyleyen Burkay, “Yeni yılda da 58 fuar gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Bu fuarların 9’una ise özel bir organizasyonla uçak kaldırmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda 2015 yılında ilk olarak Frankfurt Heimtextil Fuarı’na çıkarma yapacağız. Bursa iş dünyası, Frankfurt’ta gerçekleştirilecek fuarda, ev tekstili konusunda dünyaca ünlü firmalarla bir araya gelerek, sektörde yaşanan son gelişmeleri ve işbirliği fırsatlarını inceleyecek. Bursalı firmaları Dünya ile buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

BTSO üyeleri, 2015 yılı boyunca Almanya, İspanya, BAE, Fransa, İtalya, Suudi Arabistan, Brezilya, Çin, ABD, Hollanda, Japonya, İsveç ve Rusya’daki fuarlara katılma imkanına sahip olacak.
Kaynak: İHA