Mhp Beyşehir’de Taşkın Güven Tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Taşkın, yapılan seçimler sonrası yeniden başkanlığa seçildi.

Mhp Beyşehir’de Taşkın Güven Tazeledi

İlçe kongresinde daha önce aday olduğunu açıklayan Sadık Ünaldı, son anda yarıştan çekilince mevcut başkan Taşkın seçime tek liste ile girdi. Delegelerin teveccühünü alan Taşkın yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Belediye Düğün Salonu’nda yapılan kongreye MHP Konya Milletvekili Faruk Bal, Merkez Valisi Muammer Muşmal, MHP Konya İl Başkanı Murat Serçe, MHP İlçe Başkanı Mustafa Taşkın, yerel seçimlerde ilçe belediye başkanlığına aday olan isimlerden Süleyman Şenol ile partililer katıldı.

Kongrede kürsüye gelen MHP Konya Milletvekili Faruk Bal, iktidarı eleştirirken, partisinin projelerinin çalındığını iddia etti. MHP Milletvekili Bal, "Önümüzdeki seçim çok önemlidir. Nasıl Türkiye'de Beyşehir ekonomik en mümbit alan ve bölgesi olmasına rağmen işsizlik kol geziyorsa, sanayide üretim yeterli değilse, teşvik alamıyorsa, yolları yapılamıyorsa, esnafı, tüccarı, sıradan vatandaşı borçluysa burada bir sorun var demektir" diye konuştu.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Taşkın ise, konuşmasında, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Teşkilat olarak Beyşehir’in sorunlarının gündeme getirilmesi ve çözülmesi için ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini ifade eden Taşkın, bunun için de MHP’ye faydalı olacağını düşündükleri her fikre açık olacaklarını, istişare etme konusunda bir an bile geri durmayacaklarını söyledi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde delegelerin oyunu alan Taşkın, yeniden MHP ilçe başkanlığı görevine seçildi. Seçimde, ayrıca yeni yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile üs kurul asil ve yedek üyeleri de belirlendi.

MHP’de yeni yönetimde görev alan isimler şöyle:
Mustafa Taşkın, Sadık Ünaldı, Abdullah Arıcıgil, Ramazan Onur, Ahmet Tunç, Ahmet Beyoğlu, Ahmet Güdüş, Abdullah Şanal, Şakir Özel, Fehmi Tekin, Hasan Kaymakçı, Saniye Göker, Nilüfer Erçoban, Ziya Güler, Abdurrahman Sönmez, Muhlis Bülbül, Sezer Telli, İsmail Siper.
Kaynak: İHA