Eskişehir'den Kısa Kısa

Kızılay Kan Merkezi ve Tepebaşı Belediyesi'nin düzenlediği Kan Bağışı Kampanyası, Hedef Batıkent Beldevi'nde gerçekleşti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Batıkent Mahallesi'nde yaşayanlar Hedef Batıkent Beldeevi'nde kan bağışı kampanyasına katıldı.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, burada yaptığı konuşmada, belediye bünyesinde kan bağışı kampanyalarının devam edeceğini belirtti.

Ataç ve Türk Kızılayı Batı Anadolu Bölge Kan Merkezi Müdürü Erkan Ergen'in kan bağışı yapan vatandaşlar ve Kızılay Kan Merkezi ekibini ziyaret etti.

- Kadın El Emeğini Destekleme Derneği'nden Ataç'a ziyaret

Eskişehir Kadın El Emeğini Destekleme Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamada, Dernek Başkanı Canan Şükrüoğlu, Tepebaşı Belediyesinin kurmuş olduğu Ekolojik Pazarda çok güzel çalışmalar yaptıklarını ve yeni kurulacak Ekolojik Pazarda da çalışmalar yapmak istediklerini söyledi.

Başkan Ataç ise projelerin hazır olduğunu ve en kısa zamanda hayata geçireceklerini kaydetti.

- "Sağlıklı Beslenme ve Egzersiz" söyleşi

Tepebaşı Belediyesi tarafından Gündüzler mahallesinde "Sağlıklı Beslenme ve Egzersiz" konulu bir söyleşi düzenlendi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Prof. Dr. Gülcan Kınacı'nın katıldığı söyleşiye ev hanımları yoğun ilgi gösterdi.

Kınacı'nın, sağlıklı beslenme ve gıdaların sağlığa olan etkilerini anlattığı ve egzersiz yaparken nelere dikkat etmeleri gerektiğini uygulamalı olarak gösterdiği belirtildi.

Tepebaşı Belediyesi'nin, "Sağlık Öğütleri" kapsamında uzmanlar tarafından gerçekleştirilen söyleşilerini devam ettireceği kaydedildi.

Kaynak: AA