Esra Erol'la kucak kucağa

Esra Erol'la isimli evlilik programının dünkü bölümünde İranlı gelin adayı Seba Hanım aşkına karşılık buldu. Günlerdir peşinde koştuğu Hakan Bey, Seba'ya 'Evet' dedi. Programın sonunda Hakan Bey'in, Seba Hanım'ı kucağına alması ise izleyenleri güldürdü...

Esra Erol'la kucak kucağa
Fox TV'nin en çok izlenen evlilik programı ''Esra Erol'la''nın dün yayınlanan haftanın son bölümünde izleyenleri şaşkına çeviren anlar yaşandı.

Esra Erol'la programının en dikkat çeken İranlı gelin adayı Seba sonunda muradına erdi. Günlerdir aşkını ilan ettiği Hakan Bey, Seba'ya şans verme kararı aldı.

Üç gün önce canlı yayında aşk mesajlarını Esra Erol'a gösterek aşkını ilan eden Seba karşılık bulamamıştı. Olayın baş kahramanı Hakan Bey, ''Aramızda kesinlikle birşey yok'' diye açıklama yapmıştı.

HAKAN BEY, SEBA'YI KUCAKTA GÖTÜRDÜ!

Günlerdir aşkının peşinde koşan Seba ile tavrından taviz vermeyen Hakan Bey tekrar stüdyoya çıkarak son kararlarını açıkladı.

Seyircinin ve programın sunucusu Esra Erol'un ısrarına fazla dayanamayan damat adayı Hakan Bey, Seba'yı tanımak istediğini ifade etti. Hakan Bey daha sonra ayağının sakat olduğunu söyleyen gelin adayı Seba'yı kucağına alarak stüdyodan ayrıldı.